Apie mus

Sūduva daugumai iš mūsų-plačių lygumų ir derlingų žemių regionas.Tačiau yra ir kitokia, pamiršta ir nežinoma pietinė etninės Sūduvos dalis,ežerų,upių ,kalvų ir miškų kraštas.Tai Lietuvos –Lenkijos –Kaliningrado srities pasienio apylinkės   Lietuvoje ir  Lenkijoje . Po šitą Sūduvos dalį mes ir siūlome Jums pakeliauti . Čia daug puikių vandens turizmo trąsų.Tai ir gražiausia Šešupės atkarpa  Suvalkijos kraštovaizdžio parke , kur upė ,tekėdama giliu slėniu , prateka per keletą nedidukų vaizdingų ežeriukų,viena iš gražiausių Europos upių Rospuda,pratekanti per devynis nuostabius ežerus ir garsųjį slėnio draustinį,ekstremali Juodosios Ančios aukštupio trąsa su daugybe kliūčių,bebrų užtvankų,senų vandens malūnų,rami,bet nestokojanti staigmenų Goldapa , populiariausia Lenkijoje Juodosios Ančios ir Augustavo kanalo trąsa,nesunki,bet smagi ir įspūdinga Seina,Suvalkijos lakštingalos Salomėjos Nėries apdainuota Širvinta  bei daugybė nuostabių ežerų.Norintiems  pamatyti  Suvalkiją  iš  skirtingos perspektyvos  rekomenduojame  pakeliauti  vis  populiaresniais  mišriais  maršrutais ,dalį kelionės važiuojant dviračiu,dalį plaukiant baidare.Tad jeigu mėgstate aktyvų poilsį,svajojate apie neužmirštamas ir pigias atostogas-atvykite pas mus.Mūsų turistinio inventoriaus nuomos punktą rasite Vištyčio miestelyje ,esančiame  trijų  valstybių  sandūroje  prie  gražuolio  Vištyčio  ežero  . Iš čia išplauksite Vištyčio  ežeru  ar  netoliese  tekančiomis Šešupės,Juodosios Ančios ,Rospudos,Goldapos , Seinos upėmis.Žygio metu pailsėsite,pasimaudysite pirtelėje,rasite nakvynę  mūsų partnerių sodybose,kempinguose esančiuose prie trąsų ).Mūsų maršrutų fotoalbumus pasižiūrėsite .

MES SIŪLOME:

  • Keliones baidarėmis Sūduvoje
  • Mišrias dviračių - baidarių keliones
  • Dviračių atkarpą keliautumėte savo pasirinktu arba mūsų rekomenduojamu maršrutu iki baidarių maršruto pradžios .Čia mes atvežtume baidares ir paimtume pasaugojimui dviračius.Dėl maršruto galite pasitarti su mumis.
  • Poilsį (su pirtelėmis,maitinimu ir t.t.) ir nakvynę žygio metu mūsų partnerių sodybose ir poilsiavietėse prie trąsų
  • Baidarių transportavimą (iki 10 baidarių)
  • Dviračių transportavimą (iki 10 dviračių)
  • Mišrų transportavimą (vienu metu iki 10 dviračių ir iki 6 baidarių)
  • Aptarnavimą žygio metu


Jūsų viešnagė Suvalkijoje bus dar įspūdingesnė jei keliausite su  Keliautojo pasu,kuriame žygio metu rinksite antspaudus. Juos gausite apsilankę įdomiausiose Suvalkijos vietovėse arba išsprendę  galvosūkius (quest'us).Surinkę atitinkamą kiekį antspaudų gausite puikų prizą.Pilną Nuotykių ieškotojų klubo nario paketą su Keliautojo pasu,lankytinų vietų aprašymu ir internetinio Nuotykių ieškotojų klubo nario kortele galėsite įsigyti pas mus.